Proto: "Nummer één als beloning voor mijn werk"

DINSDAG, 4 AUGUSTUS 2009, 11:56 - Sporzafanaat
Anderlecht-Online No Image Found

Silvio Proto is opnieuw eerste doelman in de hiërarchie bij Anderlecht. "Ik ben verheugd met de keuze van de trainer", zegt Proto in Gazet van Antwerpen. "Ik zie het als een beloning voor mijn werk."


"Het is nu aan mij om goede wedstrijden te spelen. Tot nu toe had ik nog niet veel werk, laten we hopen dat dat zo blijft (lacht)."

"Of de trainer zijn keuze heeft uitgelegd? Neen en dat hoeft ook niet. Hij geeft me een kans en ik probeer die te grijpen. Pech voor wie tweede of derde doelman is, maar ik stel me daar geen vragen bij. Dat heb ik vroeger genoeg gedaan toen ik geblesseerd was en zelf op de bank zat.

De uitleenbeurt op het Kiel heeft Proto goed gedaan. "Ik ben er mentaal sterker uitgekomen", vertelt Proto. "Nu voel ik me op mijn gemak in doel en bij het coachen van de verdediging. Had ik vorig jaar niet gespeeld, dan was het niet zo makkelijk geweest om er meteen te staan."




Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.