Van Holsbeeck: "Hebben slechte match gespeeld"

DINSDAG, 4 AUGUSTUS 2009, 23:07 - Sporzafanaat
Anderlecht-Online No Image Found

Manager Herman Van Holsbeeck was net als de trainer niet tevreden over het resultaat. "Ik ben tevreden met de kwalificatie, maar niet met deze match", vatte Van Holsbeeck het samen op Sporza-radio.


"We hebben een slechte match gespeeld. Toen het 2-0 stond, wisten we dat we snel moesten tegenscoren of we hadden met het enthousiasme van Sivasspor nog in de problemen kunnen komen. Toch is het positief dat we toen volwassen hebben gereageerd", aldus Van Holsbeeck.

"Na de rust hebben we nagelaten de ruimtes te benutten die de Turken weggaven. Of ons elan nu doorbroken is? Nee, we spelen tot december twee matchen per week dus dan is het normaal dat onze trainer enkele spelers rust gunt."

Vrijdag kent Anderlecht zijn tegenstander in de laatste voorronde. "Tegen bepaalde teams moeten we iets kunnen forceren. Ook tegen de grote namen, want zij zijn nog niet gerodeerd."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.