Juhasz: "Beste Anderlecht in vier jaar"

DONDERDAG, 6 AUGUSTUS 2009, 12:03 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Hoewel Anderlecht amper nieuwe spelers verwelkomde, is Roland Juhasz ervan overtuigd dat de club versterkt is tijdens deze transferperiode. "Onze beste transfer is dat we de hele groep hebben samen gehouden", zegt de Hongaar.


"De ploeg is nu sterker dan vorig seizoen. Het is het beste Anderlecht sinds mijn komst nu vier jaar geleden", vertelt Roland Juhasz vandaag in La Dernière Heure. Hij verwacht dan ook een mooi seizoen. "Vorig seizoen werd ons voetbal vaak bekritiseerd, onze resultaten waren goed en er moet niet veel aangepast worden."

Tijdens het vorige seizoen maakte Juhasz grote indruk met de Hongaarse nationale ploeg, zodat er druk gespeculeerd werd over een transfer. "Maar alleen Aston Villa heeft me gecontacteerd, de rest was niet meer dan geruchten."

De verdediger is Anderlecht trouwens helemaal nog niet beu. "Nu ik een dochtertje heb, denken we eraan om hier een huis te kopen, in een iets groenere omgeving dan de stad."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.