Tielemans deze zomer naar Monaco?

MAANDAG, 10 APRIL 2017, 14:13 - D.A.B.
Anderlecht-Online No Image Found

TRANSFERS De geruchten rond een transfer van Youri Tielemans blijven maar toenemen. Als wede Franse pers mogen geloven, zal AS Monaco er deze zomer alles aan doen om Tielemans in te lijven. De Franse topclub schaart zich daarmee bij het ellenlange lijstje van geïnteresseerde clubs.

Monaco is niet de eerste Franse club die interesse toont. Ook Lyon en PSG werden al eerder genoemd. Monaco zou echter wel een streepje voor hebben op zijn concurrenten. Tielemans' makelaar, Christophe Henrotay, kent de clubleiding van de Monegasken zeer goed. Hijzelf lag ook aan de basis van de komst van Yannick Ferreira-Carrasco in Zuid-Frankrijk.

Monaco beschikt sinds kort over voldoende cash. De club wordt namelijk geleid door de steenrijke Russische zakenman Vadim Vasilyev. De club zal echter wel moeten afrekenen met Spaanse, Engelse, Italiaanse en Duitse toppers. In Spanje wordt vooral Atletico genoemd. In Italië zou AC Milan momenteel bereid zijn om een grote inspanning te leveren voor Tielemans, maar ook Juventus ligt op de loer. 



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.