Dendoncker: "Daar doe je het voor als voetballer"

VRIJDAG, 14 APRIL 2017, 07:06 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Leander Dendoncker scoorde gisteren zijn eerste goal in de Europa League en wat voor één. De eerste helft moest Anderlecht vooral het spel ondergaan: "Ze hebben echt een goede ploeg", aldus Leander. Maar hij zorgde voor de ontlading. Het Astridpark barste los in minuut 87': "Daar doe je het voor als voetballer."

Minuut 87', het Constant Vanden Stock Stadion legt zich stilaan neer bij de 0-1, maar voetbal duurt nog altijd 90 minuten en iets langer. "Een perfecte voorzet van Ivan en ik kop hem mooi binnen", geniet Dendoncker nog na, "Heb je dat publiek gehoord, ze gingen door het lint. Daar doe je het als voetballer voor."

"We mogen heel blij zijn met de 1-1. Want in die eerste helft hebben we afgezien. In de tweede helft hebben we ons herpakt. Volgende week wordt speciaal op Old Trafford, en ook nog moeilijker dan onze eerste helft. Ze hebben echt een goede ploeg. En dan nog hun supporters volgende week. Maar eerst genieten van dit moment. Het dringt eigenlijk nog niet helemaal goed door bij mij", aldus nog een breed glimlachende Dendoncker.
 



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.