Kruiswijk wil bij Anderlecht blijven

DONDERDAG, 13 AUGUSTUS 2009, 14:57 - PurpleTurtle
Anderlecht-Online No Image Found

Arnold Kruiswijk zegt niet van plan te zijn Anderlecht te verlaten. De Nederlandse verdediger is bezig aan zijn tweede seizoen in Brussel. In zijn debuutjaar kwam hij, mede door blessures, maar weinig aan spelen toe.


De centrumverdediger werd de voorbije weken meerdere malen in verband gebracht met een transfer naar Fortuna Düsseldorf, maar Kruiswijk begrijpt die berichten niet. "Ik weet dat Fortuna Düsseldorf interesse heeft, maar ik heb met niemand van die club gesproken en ik wil er ook helemaal niet naar toe", aldus Kruiswijk.

In principe wil de ex-jeugdinternational gewoon bij Anderlecht blijven. "Ik heb ook nog een driejarig contract. Het is heel vervelend dat ik in de voorbereiding geblesseerd ben geraakt, maar nu ik weer fit ben hoop ik snel terug te keren bij de selectie. Misschien moet ik even wachten voordat ik weer een kans krijg, maar dat moet dan maar."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.