Frutos: "Ik kan iets betekenen in Lyon"

DONDERDAG, 13 AUGUSTUS 2009, 19:10 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Nicolas Frutos speelde zaterdag niet tegen Cercle en trainde de voorbije dagen apart. "Maar ik ben niet opnieuw geblesseerd", stelt hij iedereen gerust. "Ik werk nu aan mijn fysieke achterstand en dat lukt niet met de groep."


Frutos landde pas half juli in België en miste daardoor het grootste deel van de voorbereiding. "Daarom is het vooral belangrijk dat ik werk aan mijn basisconditie", zegt Frutos op rsca.be. "Om spierblessures tegen te gaan, is dat momenteel essentieel."

"Die fysieke achterstand wegwerken zal toch een paar maanden in beslag nemen. Dat is ook de reden waarom ik momenteel individueel train. Want het programma dat ik nu volg, is iets helemaal anders dan wat mijn ploegmaats doen."

"Die blessure aan mijn achillespees is bijna verleden tijd, ik voel elke dag verbetering", laat Frutos weten. Betekent dit dat hij Anderlecht mee voorbij Lyon zal slepen op weg naar de Champions League? "Dat hangt af van hoe ik de volgende dagen zal trainen. Maar ik denk wel dat ik iets kan betekenen voor de ploeg in Frankrijk volgende woensdag."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.