Selectie: Anderlecht - Westerlo

DONDERDAG, 13 AUGUSTUS 2009, 21:37 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Ariël Jacobs selecteerde 21 spelers voor de wedstrijd van zaterdag tegen Westerlo. De opvallendste naam is die van Romelu Lukaku. "Vorig seizoen hadden we het thuis erg lastig tegen Westerlo", herinnert Jacobs zich nog.


"We hebben dan misschien wel met 2-0 gewonnen, maar dat was niet zonder horten of stoten", vertelde Ariël Jacobs vandaag. Woensdag wacht Lyon, maar volgens de Anderlechtcoach focust iedereen zich eerst op Westerlo. "We moeten in staat zijn de knop om te draaien. Ik heb trouwens nog niet over Lyon gesproken."

Tijdens de persbabbel had Jacobs het ook over Nicolas Frutos. "Nico is tot het besef gekomen dat hij fysiek toch nog een grote achterstand heeft. De intensiteit van de trainingen hier ligt een stuk hoger dan in Argentinië", zei Jacobs. "De komende drie maanden combineren we fysieke trainingen met wedstrijden. Welke matchen hij zal spelen en welke niet, ligt niet vast."

Frutos maakt in ieder geval gewoon deel uit van de kern voor zaterdag. Ondrej Mazuch, die na een spierblessure weer met de groep traint, is er nog niet bij.

De selectie: Bernárdez, Biglia, Boussoufa, Chatelle, Cordier, Deschacht, De Sutter, Frutos, Gillet, Juhasz, Kanu, Legear, Lukaku, Polak, Proto, Reynaldo, Sare, Schollen, Suarez, Van Damme en Wasilewski.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.