Reacties Boussoufa, De Sutter en Gillet

ZONDAG, 16 AUGUSTUS 2009, 10:53 - Michaël
Anderlecht-Online No Image Found

Het was de jarige Boussoufa die de eindscore vastlegde en heeft daarmee 3 doelpunten gescoord in drie wedstrijden: "Dat doet mij natuurlijk veel plezier. Ik kreeg het doelpunt wel mooi aangeboden van Suarez."


"Ik denk dat we vandaag opnieuw een goeie prestatie neergezet hebben met de ganse ploeg. 3-0 is een mooi resultaat. Dit moet ons vertrouwen geven met het oog op de match van komende woensdag tegen Lyon. Dit wordt een volledig andere match en van een ander niveau, maar we moeten ervoor gaan."

De Sutter: "We wisten wat we moesten doen vandaag en dat was winnen. Deze overwinning is de verdienste van een hele ploeg. Het was misschien niet mijn beste avond, maar we winnen met 3-0. Dat is het allerbelangrijkste. Op naar de volgende match."

Gillet mocht terug in de basis beginnen: "Het doet deugd om in de basis te staan en daarnaast is het resultaat vanavond natuurlijk ook goed. Ik blijf werken op training zodat ik hopelijk zo veel mogelijk speelminuten krijg, maar de beslissing ligt natuurlijk altijd bij de trainer."

Bron: rsca.be



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.