Reacties Proto, Suarez en Juhasz

ZONDAG, 16 AUGUSTUS 2009, 10:56 - Michaël
Anderlecht-Online No Image Found

Juhasz: "Ons doel is elke wedstrijd te winnen, en dat is ons vandaag opnieuw gelukt. We maken zelf drie goals en we slikken geen enkel tegendoelpunt. Dit moet ons vertrouwen geven voor de komende match."


Proto: "Ik had een redelijk makkelijke match vanavond. Ik heb mijn werk gedaan en als iedereen dat doet, leidt dit tot een goed resultaat zoals vandaag. Woensdag moeten we ons spel proberen te spelen en dan mogen we vooral niet met angst aan de match beginnen. Als we realistisch zijn dan is Lyon favoriet, maar we moeten er gewoon voor gaan."

Suarez zorgde tegen Westerlo voor een pracht van een doelpunt en een assist: "Ik weet niet of dit mijn mooiste doelpunt ooit is want in Argentinië maakte ik ook enkele goals op dezelfde wijze. Ik ben goed bezig en dat doet mij natuurlijk enorm veel deugd, maar ik zit nog altijd niet aan de 100% van mijn kunnen", aldus de speler. "In Lyon gaan we gewoon het maximum proberen te geven en we zien wel wat het wordt."

Bron: rsca.be



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.