Anderlecht verslaat Diegem met 0-2

ZONDAG, 16 AUGUSTUS 2009, 18:37 - Sporzafanaat
Anderlecht-Online No Image Found

Anderlecht heeft de oefenwedstrijd tegen derdeklasser Diegem Sport gewonnen met 0-2. Ariël Jacobs stelde verschillende A-kernspelers op aangevuld met beloften. Allassane en Kanu zorgden voor de goals.


In de aanvangsperiode etaleerde Anderlecht zijn technisch overwicht en Diegem moest het spel ondergaan. Na bijna een half uur spelen leverde dat ook een doelpunt op. Allassane versloeg de keeper van Diegem met een knap afstandsschot: 0-1. Het sein voor paars-wit om nog even door te drukken. Na een knappe actie van Reynaldo kon Kanu nog voor de rust de 0-2 einduitslag op het bord zetten.

Na de pauze voetbalde Diegem veel beter mee en Anderlecht liet begaan. De jongens van Ariël Jacobs kregen in de tweede helft nog maar één echte doelkans die overhaast over doel werd besloten.

Uitslag: 0-2
Doelpunten: 27' Allassane (0-1), 32' Kanu (0-2)

Geel: 73' Mazuch

Anderlecht: Schollen, Rnic, Mazuch, Bernárdez, Kruiswijk, Sare, Kouyaté (60' Renan), Reynaldo, Allassane (46' Amaury), Iakovenko (46' Diandy), Kanu (80' Lodders)



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.