Boussoufa: "Lyon zal ons niet onderschatten"

WOENSDAG, 19 AUGUSTUS 2009, 09:37 - Sporzafanaat
Anderlecht-Online No Image Found

Anderlecht kende een goede seizoensstart en dat kan vertrouwen geven voor Lyon vanavond. "We zijn inderdaad goed begonnen in de Jupiler Pro League", zei Mbark Boussoufa op de persconferentie.


"Dat is goed voor ons vertrouwen, maar wil niet veel zeggen voor woensdag. Dan staat ons een hele andere match te wachten want Lyon is een topploeg in Europa."

"We zitten in een positieve spiraal, maar ons kwalificeren zal erg moeilijk worden. Ik denk wel dat onze ploeg erop vooruitgegaan is in vergelijking met vorig seizoen. We kregen extra kwaliteit met Matias Suarez en de groep is langer samen wat de automatismen duidelijk ten goede komt."

Boussoufa is één van de Anderlechtspelers die Lyon het meest vreest. "Ik verwacht wel dat ik in de gaten zal gehouden worden", zegt hij, "maar uiteindelijk is dat niets nieuws voor mij. In de Belgische competitie is dat ook al het geval. Ik denk alleszins niet dat Lyon ons zal onderschatten, daarvoor is deze wedstrijd veel te belangrijk."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.