Deschacht: "Dit zal niet uit de hoofden zijn tegen Zulte"

DONDERDAG, 20 AUGUSTUS 2009, 09:08 - Sporzafanaat
Anderlecht-Online No Image Found

Kapitein Olivier Deschacht was zeer ontgoocheld na de zware nederlaag in Lyon. “"We staan opnieuw met onze beide voeten op de grond", weet hij. "Die eerste twee goals hebben ons de adem afgesneden."


"Het verschil ook: wij kregen geen penalty, zij wel. Als het 1-1 had gestaan, wil ik het wel nog eens zien. Natuurlijk is het achteraf makkelijk praten, maar toch. En na de 2-0 zijn we meer bezig geweest met de scheidsrechter dan met ons te herpakken. Jammer, want we zaten niet echt slecht in de match. Maar na de 3-0 weet je dat het voorbij is. Dat is ook topvoetbal en deze keer zat het ons echt niet mee."

Zaterdag staat er een verplaatsing naar Zulte Waregem op het programma. "Deze nederlaag zal niet weg zijn uit onze hoofden tegen zaterdag", aldus Deschacht op rsca.be. "Het is een wedstrijd die sowieso al moeilijk is, misschien dat de partij nu nog moeilijker zal worden."

"Maar we gaan ervoor, dat zijn we verplicht aan onze supporters. Vanavond waren ze waarschijnlijk met zo’n 3000, ze verwachten iets van ons. En dinsdag moeten we in de terugmatch tegen Lyon bewijzen dat we de Europa League waard zijn."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.