Boussoufa: "Gaven veel te veel ruimte weg"

DONDERDAG, 20 AUGUSTUS 2009, 10:06 - Sporzafanaat
Anderlecht-Online No Image Found

Mbark Boussoufa had er geen moeite mee om toe te geven dat Anderlecht te kort kwam tegen Lyon. "Als je eerlijk bent, moet je kunnen toegeven dat ze twee klassen beter zijn", aldus Boussoufa op rsca.be.


"Elk balverlies dat je lijdt, wordt genadeloos afgestraft. We hebben het feit dat we de eerste twintig minuten constant naar achter liepen, cash betaald. Lyon heeft ons vanavond overklast. Ze speelden twee tempo’s hoger."

"De twee vroege goals hebben ons de das omgedaan", weet Boussoufa. "En ik wil het niet als excuus inroepen, maar die penalty die we slikken, heeft ons een serieuze klop gegeven. Een strafschop tegen terwijl ik denk dat we hem net daarvoor zelf hadden moeten krijgen. Maar goed, het was ook een beetje onze eigen fout. We lieten Lyon gewoon voetballen, er was te weinig agressiviteit. We gaven veel te veel ruimte weg en als je dat doet met een ploeg als Lyon dan benutten die dat heel goed."




Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.