Jacobs hoopt op zege bij 'giant killer' Zulte

VRIJDAG, 21 AUGUSTUS 2009, 20:23 - Michaël
Anderlecht-Online No Image Found

Morgen trekt Anderlecht richting Zulte Waregem. De ploeg aan de Gaverbeek stond vorig seizoen bekend als giant killer. Dat beseft ook Ariël Jacobs maar al te goed: "Het wordt een moeilijke verplaatsing"


"Afgelopen seizoen kenden we een totale off-day en keerden we met een zware 4-0 terug naar Brussel. Een nederlaag die ons overigens de rest van het seizoen zou achtervolgen. Of de nederlaag tegen Lyon niet nog in de kopjes zal zitten zaterdag? Daar zal ik pas zaterdagavond om 21u45 kunnen op antwoorden."

De trainer blikte tijdens de persconferentie ook terug op de wedstrijd tegen Lyon. "Ik denk dat Lyon woensdag gespeeld heeft zoals wij dat een paar weken geleden deden tegen Sivasspor. Voor hen was dit de match van het jaar, ze waren verplicht een goed resultaat neer te zetten."

"Lyon is een heel goeie ploeg, maar misschien dat zij woensdag net een beetje boven zichzelf zijn uitgestegen en wij onder ons eigen niveau bleven. Het verschil tussen ons en Lyon is niet zo groot als de score doet vermoeden, al is de 5-1 die we woensdag om de oren kregen op basis van die ene match wel gerechtvaardigd. We moesten het hen moeilijker gemaakt hebben."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.