Van Holsbeeck rekent op eergevoel van spelers

MAANDAG, 24 AUGUSTUS 2009, 20:29 - Sporzafanaat
Anderlecht-Online No Image Found

Morgen neemt Anderlecht het na de 5-1 pandoering in de heenmatch, thuis op tegen Olympique Lyon. "We moeten tonen dat die uitslag overdreven was", zegt manager Herman Van Holsbeeck aan Sporza.


"We proberen thuis te winnen om te bewijzen dat de verhoudingen anders liggen. Ook voor de fans en het prestige moeten we proberen het Lyon zo lastig mogelijk maken. Als sportman moet je normaal altijd in de kwalificatie blijven geloven, maar dat is nu toch een brug te ver", weet Van Holsbeeck.

"De grootste teleurstelling van die match op Lyon was dat je in de tribune al na 5 minuten zag dat je geen kans hebt tegen zo'n tegenstrever. Het wordt moeilijk om op dat niveau nog te verbazen. In België bepalen wij meestal het tempo, maar vorige week was het Lyon dat een hoger tempo oplegde. Dan komen veel van onze spelers in de problemen", stelde de manager vast.

Van Holsbeeck hoopt dat Anderlecht thuis tegen Lyon nog iets laat zien. "Ik reken op het eergevoel, zoals 2 seizoenen geleden tegen Bayern. Ik denk dat de spelers nu ook het een en ander willen rechtzetten."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.