FT: Club Brugge - RSC Anderlecht 1-1

ZONDAG, 14 MEI 2017, 17:43 - Skyhawk

WEDSTRIJDEN Anderlecht en Brugge hielden elkaar in balans vandaag. De wedstrijd eindigde op een 1-1 gelijkspel na goals van Hanni en Vormer, beiden op vrije trap. Tielemans miste halfweg de tweede helft een strafschop. Zo moet Anderlecht nog minstens tot donderdag wachten om kampioen te worden. Herbeleef de fases van de wedstrijd via dit artikel.

Fases van de wedstrijd:
96' Einde van de wedstrijd.
95' Nog een minuut. De spanning is te snijden.
93' Wissel: Bruno in, Chipciu out.
93' Met een gelijkspel wint Anderlecht de titel vandaag niet. Het blijft echter comfortabel op kop. Tielemans had de bal van de winst echter wel aan de voet maar zijn strafschop was te zwak.
91' 6 minuten extra tijd.
90' Acheampong wint tijd. De scheidsrechter geeft geel.
89' Wissel: Nuytinck in, Acheampong out.
87' Wissel: Immers in, Touba out.
86' Touba met de kans: hij levert een hard schot af! De bal belandt naast de goal.
84' De bal gaat over de achterlijn: corner voor Club Brugge.
83' Club Brugge controleert de wedstrijd momenteel.
81' Club Brugge probeert het met een vrije trap, maar de bal wordt afgeblokt.
81' Er volgt een vrije trap op dezelfde plek waaruit gescoord werd.
80' Appiah trekt wat te opzichtig.  De scheidsrechter grijpt in. Hij gaat op de bon (geel) en vrije trap!
78' Wesley trekt Hanni wat te opzichtig omver. De scheidsrechter grijpt in. Een vrije trap is het gevolg.
76' Duwfout van Chipciu.  Geel en vrije trap!
75' Wissel: Wesley in, Vossen out.
74' De ref moet tussen beide komen om een opstootje in de kiem te smoren. Limbombe is de boosdoener.
73' Acheampong krijgt een kans en schiet! De bal wordt geblokt. Het levert een corner op.
72' ondergaat een foutieve tackle van Hanni. De scheidsrechter geeft de fout aan. Hij gaat op de bon (geel) en vrije trap!
70' Kans voor Izquierdo met een schot! De bal gaat over en naast.
69' Het spel is hervat.
66' De fans van Club Brugge maken amok en de wedstrijd wordt stil gelegd.
65' Tielemans faalt vanop elf meter! Horvath staat in de baan van de bal en voorkomt een goal.
64' Engels begaat een foutieve tackle op Acheampong. Geel en penalty!
61' De bal gaat over de achterlijn: corner voor Club Brugge.
60' Wissel: Limbombe in, Rotariu out.
59' Vormer met een mogelijkheid: hij levert een gekraakt schot af! De bal belandt naast de goal.
57' Teodorzcyk is alleen door na een snel genomen vrije trap maar de keeper duwt zijn schot in corner.
54' Wissel: Teodorzcyk in, Thelin out.
54' Hanni krijgt een kans en schiet! De keeper voorkomt een goal met een redding. Het levert een corner op. Een knappe combinatie met Acheampong ging aan de kans vooraf.
52' Hanni krijgt een kans en schiet! De bal belandt naast de goal.
51' Club Brugge steekt een tandje bij en gaat hoger spelen. Wat levert het op?
50' Vanaken ruikt zijn kans en knalt! Het leer zoeft over de goal.
46' Club Brugge versiert een kans met een hard schot! Dat was een uitstekende mogelijkheid! De bal gaat over het doel.
46' Start van de tweede helft.

47' Rust.

44' Kans voor Chipciu met een schot! Er is weinig gevaar. De doelman raapt de bal gewoon op.
41' Izquierdo krijgt een kans en schiet! De kans gaat echter verloren: over en naast.
40' Thelin kan net niet bij de bal! Hanni leverde de voorzet af vanop de linkerflank.
39' Geel kartonnetje voor Kara.
38' Geel voor Vanaken!
35' GOAL! Vormer scoort met een rake vrije trap! De bal verdwijnt onhoudbaar in de linkerbovenhoek.
35' ondergaat een foutieve tackle van Spajic. De scheidsrechter geeft de fout aan. Vrije trap, oordeelt de ref!
32' De bal gaat over de achterlijn: corner voor Club Brugge.
31' Kara met een kans: hij draait zich vrij en schiet! De bal belandt naast de goal.
30' Corner voor RSC Anderlecht.
29' Obradovic gaat aan het trekken en krijgt de fout tegen. Een vrije trap is het gevolg.
25' De bal gaat over de achterlijn: corner voor Club Brugge.
21' Het tempo is momenteel te laag en er zijn veel slordigheden. Anderlecht controleert rustig.
15' Corner voor Club Brugge.
15' Club Brugge tracht te scoren op een stilstaande fase, een vrije trap in dit geval. De bal belandt naast de goal.
12' Thelin kan net niet bij de bal! Acheampong lag aan de basis van het gevaar toen hij de bal vanop de linkerflank voor doel bracht.
9' De fans die op een groot scherm volgen in het Vanden Stock Stadion gaan uit hun dak (video Facebook).
8' GOAL! Hanni scoort met een rake vrije trap!
7' Denswil zet een tackle langs achteren in op Thelin en wordt bestraft. Vrije trap, oordeelt de ref!
5' Izquierdo met een kans: hij draait zich vrij en schiet! De bal belandt naast de goal.
3' Beide ploegen zijn fel gestart.
0' De wedstrijd gaat van start.

Opstelling Club Brugge: Horvath, Palacios, Engels, Denswil, Touba, Vormer, Claudemir, Vanaken, Rotariu, Vossen, Izquierdo
Opstelling RSC Anderlecht: Boeckx, Appiah, Spajic, Kara, Obradovic, Dendoncker, Tielemans, Chipciu, Hanni, Acheampong, Thelin