Van Holsbeeck: "Ambitie om door te stoten"

VRIJDAG, 28 AUGUSTUS 2009, 18:08 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Op de officiële club-website heeft manager Herman Van Holsbeeck gereageerd op de loting van vanmiddag. "We moeten de ambitie hebben om bij die eerste twee te eindigen", zegt hij. "Anders verdienen we zelfs niet om erbij te zijn."


"Trouwens, we hebben een revanche te nemen na die twee matchen tegen Lyon", stelt Van Holsbeeck duidelijk. "Er zijn trouwens groepen die op papier moeilijker zijn. Ik denk dat we open wedstrijden zullen te zien krijgen."

"Ajax is de bekendste naam in de groep, maar we mogen de andere twee ook niet onderschatten. Timisoara bijvoorbeeld is zich de laatste jaren meer in meer in de top van de Roemeense competitie komen nestelen."

Over het vernieuwde concept is de Anderlecht-manager alvast erg opgetogen. "Nu heb je hetzelfde systeem als in de Champions League: drie thuis- en drie uitmatchen. Het verschil tussen de Champions League en de Europa League zal de komende jaren minder groot worden."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.