FT: Charleroi - RSC Anderlecht 1-3

DONDERDAG, 18 MEI 2017, 20:32 - WauteRSCA

WEDSTRIJDEN Paars-wit ontmoet vandaag Charleroi. U kan de wedstrijd live bij ons volgen via dit artikel met een snel en uitgebreid verslag. Vergeet niet om de browser manueel te verversen.

92' Einde van de wedstrijd.
87' GOAL! 1-3: Bruno scoort met een raak schot! De bal verdwijnt onhoudbaar in de rechterbovenhoek.
85' Wissel: Thelin in, Teodorczyk out.
84' Oostende - Club Brugge: 2-1
83' Geel kartonnetje voor Hanni.
81' GOAL! 1-2: Teodorczyk breekt door de verdediging en scoort! De bal gaat laag in doel binnen. Hanni zorgde met een lange bal voor de assist.
80' Oostende - Club Brugge: 1-1
79' Wissel: Hendrickx in, Saglik out.
79' Corner voor de Belgische recordkampioen.
78' Corner voor de Belgische recordkampioen.
76' Wissel: Bruno in, Chipciu out.
74' Marinos loopt tegen een gele kaart aan.
69' Bedia kan van dichtbij schieten! Wat een onbegrijpelijke misser! De bal belandt naast de goal.
66' Wissel: Tainmont in, Dessoleil out.
66' Acheampong met de kans: hij levert een hard schot af! Penneteau krijgt de bal op het lichaam en houdt zijn netten schoon.
59' GOAL! Teodorczyk scoort met een hard schot! De bal verdwijnt hoog tegen het net.
57' Wissel: Acheampong in, Tielemans out.
53' Er worden amper kansen gecreëerd. De bal geraakt maar niet voorbij het middenveld.
45' Start van de tweede helft.
45' Anderlecht staat halverwege 1-0 in het krijt tegen Charleroi. We kregen in de eerste helft een identiek spelbeeld als in de vorige confrontatie tussen beide teams. Anderlecht monopoliseerde de bal, maar kon daar te weinig kansen uit puren. Charleroi scoorde uit hun enige mogelijkheid en verdedigde goed.

47' Rust.

44' De scheidsrechter fluit voor een fout van Teodorczyk op Penneteau.
40' De paars-witte fans in het Vanden Stockstadion laten de voorsprong van Charleroi niet aan hun hart komen. Ze vieren de achterstand van Club Brugge en de nakende titel met een Mexican Wave.
38' De bal gaat over de achterlijn: corner voor RSC Anderlecht. Na vier mindere hoekschoppen, laat Tielemans het deze keer aan Trebel.
36' De scheidsrechter fluit voor een fout van Dendoncker op Marcq.
32' Oostende - Club Brugge: 1-0. Ondanks de achterstand, staat Anderlecht dicht bij de titel.
27' GOAL! Charleroi komt een eerste keer in de buurt van Boeckx en treft meteen raak. Kara verliest het kopduel, Boeckx komt onnodig uit en laat zich simpel omspelen door Bedia, die de thuisploeg op voorsprong schiet.
26' Hanni zoekt de ruimte en schiet vanuit de draai, maar het leer waait over de kooi.
22' Marcq begaat een foutieve tackle op Hanni.
20' Wissel: Marinos in, Willems out.
19' De bal gaat over de achterlijn: corner voor Paars-Wit.
17' De bal gaat over de achterlijn: corner voor RSC Anderlecht.
15' Blessure bij Willems die geraakt is aan de knie. Het lijkt ernstig te zijn.
14' De scheidsrechter heeft een duwfout gezien van Spajic. Bedia is het slachtoffer.
12' Obradovic begaat een foutieve tackle op Mata.
9' Duwfout van Teodorczyk op Bedia.
8' De bal gaat over de achterlijn: corner voor RSC Anderlecht.
3' De bal gaat over de achterlijn: corner voor Anderlecht.
1' De wedstrijd gaat van start.

Opstelling Charleroi: Penneteau, Mata, Martos, Dessoleil, N'Ganga, Willems, Marcq, Diandy, Bedia, Saglik, Pollet
Opstelling RSC Anderlecht: Boeckx, Appiah, Kara, Spajic, Obradovic, Dendoncker, Tielemans, Trebel, Hanni, Chipciu, Teodorczyk