Deschacht: "Mogen niet tevreden zijn"

ZONDAG, 30 AUGUSTUS 2009, 23:08 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

"Ik wil het niet over Wasilewski hebben", zei Olivier Deschacht na de match aan Sporza. "Toen Standard met tien kwam speelden we niet slim genoeg. We moesten hen laten lopen, maar speelden te veel binnendoor."


Dat Standard op voorsprong kwam vlak na de zware overtreding van Witsel was daar volgens Deschacht niet aan te wijten. "Mbokani staat met zijn rug naar doel en mag zomaar een één-twee opzetten. Dan moet je ofwel een professionele fout maken ofwel er dichter opzitten. Dit zijn dingen waar we nochtans veel op oefenen."

"Eigenlijk mogen we niet tevreden zijn over onze match", stelt Deschacht scherp. "We waren vandaag echt niet efficiënt. Zeker in de tweede helft kon het beter."

Over de zware blessures van Wasilewski en Polak was hij kort. "Dat ziet er niet goed uit voor ons. Het zijn twee spelers die moeilijk te vervangen zijn. Bovendien sluit morgen de transferperiode. We zien wel."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.