Witsel: "Ik wil me excuseren bij Wasilewski"

MAANDAG, 31 AUGUSTUS 2009, 09:55 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Axel Witsel was na de wedstrijd erg aangeslagen. De Standard-middenvelder besefte wat hij had gedaan. "Ik besef dat er me een lange schorsing wacht, maar heb dit natuurlijk niet met opzet gedaan."


"Ik speel geen voetbal om benen te breken. Ik speel voetbal om het spelletje. Je moet me geloven. Dit was niet met opzet", zegt Axel Witsel in Het Nieuwsblad. "Ik deed die actie omdat ik mezelf wilde beschermen. Dat gebeurt wel meer in een wedstrijd."

De Gouden Schoen heeft zich intussen ook al meermaals proberen te verontschuldigen bij Wasilewski. "Niet rechtstreeks want ik heb hem binnen nog gezocht, maar hij was al weggebracht toen ik nog in de kleedkamer zat. Ik deed het via via."

"Ik vind dit heel erg. Ik ben geen slecht persoon. Dit was een ongeluk. Ik kom niet op een veld om iemand te blesseren. Dat is mijn stijl niet. We zullen zien wat de gevolgen zijn, maar dat me een lange schorsing wacht, dat besef ik."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.