Kums als vervanger van Tielemans?

MAANDAG, 22 MEI 2017, 10:34 - D.A.B.
Anderlecht-Online No Image Found

TRANSFERS Dat Youri Tielemans de club verlaat, staan nu quasi vast. In de loop van de week zal er gecommuniceerd worden over zijn nieuwe bestemming. Anderlecht zit inmiddels niet stil en zoekt naar een vervanger. De naam van Sven Kums weerklinkt in de wandelgangen.

Kums maakte het mooie weer bij AA Gent in hun kampioenenploeg. Hij dwong een plaats af bij de Rode Duivels en vertrok vervolgens naar het Engelse Watford. Die transfer was geen succes. De speler werd uitgeleend aan het Italiaanse Udinese, maar ook daar kan hij zijn stempel niet echt drukken.

Een vertrek behoort dus tot de mogelijkheden. Kums is bekend met de Belgische competitie en Anderlecht. Indien hij zich weer in de gratie van bondscoach Martinez wil voetballen, is een doortocht bij Anderlecht misschien wel een goed idee. En dat hebben ze ook bij paars-wit gesnapt. Voorlopig is er nog geen weet van een concreet bod, maar de interesse is in ieder geval aanwezig.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.