Van Holsbeeck spreekt over potentiële versterkingen

DINSDAG, 23 MEI 2017, 09:39 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

TRANSFERS De laatste tijd worden heel wat spelers gelinkt aan Anderlecht. Wat is concreet en wat niet? Herman Van Holsbeeck gaat in de kranten vandaag dieper in op verschillende dossiers.  Hoe zit het met Onyekuru, Depoitre en anderen?

Henry Onyekuru (Eupen):"Er is nog geen persoonlijk akkoord. Dit is geen evident dossier want er zijn zeker twintig clubs die hem willen. Als de Engelse clubs gaan bieden, zijn wij kansloos." Een werkvergunning in Engeland kan wel een probleem vormen, maar door Onyekuru een weerkloon van 32.000 pond te betalen, is dit op te lossen."

Laurent Depoitre (Porto): "Hij is een interessante spelers, maar Porto vraagt zes miljoen euro. Als Depoitre de moeite wordt, zal dit pas eind augustus zijn."

Mats Rits en Jordi Vanlerberghe (KV Mechelen):"We kennen alle goede spelers uit de Belgische competitie en zij horen daarbij. We zullen eerst bekijken welke profielen bij ons passen. Aangezien we Belgen verliezen, moeten we landgenoten screenen om iedere wedstrijd zes in België opgeleide spelers op het scheidsrechtersblad te kunnen zetten."

Christian Kabasele (Watford):"Bij Anderlecht moet je niet alleen kunnen verdedigen, ook kunnen voetballen. In Europa lopen niet veel van deze spelers rond. Of Kabasele zo iemand is? We zien wel."



anderlecht-online forum