Léonard gooit extra olie op het vuur

MAANDAG, 31 AUGUSTUS 2009, 15:42 - PurpleTurtle
Anderlecht-Online No Image Found

De commentaren uit Luik op de afschuwelijke tackle van Axel Witsel die Marcin Wasilewski een kuit- en scheenbreuk kostte, zetten nog wat extra kwaad bloed bij de Anderlecht-fans.


"De overtreding heeft de wedstrijd zwaar beïnvloed, dat klopt. Maar ik durf te stellen dat Wasilewski zijn verdiende loon kreeg. Hij speelt zo ruw."

"Ik ben een grote bewonderaar van Witsel en ik kan nauwelijks iets slechts van hem zeggen. Natuurlijk mogen we geen excuses zoeken voor deze overtreding. Toch moet hij voor mij niet lang geschorst worden. Twee speeldagen schorsing moet volstaan. Ik denk dat hij de ernst van zijn fout al ingezien heeft toen hij afdroop richting kleedkamers. Toen hij in het duel ging, vermoedde hij niet dat zijn tackle zoveel schade zou aanrichten."

Naar onze mening is het z'n minst wansmakelijk dat dit soort acties nog worden goed gepraat. Tackles zoals deze horen niet thuis op een voetbalveld en moeten zo zwaar mogelijk bestraft worden! Simplistische visies zoals deze getuigen van weinig respect en nog minder menselijkheid.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.