Steegen: "Geen sprake van een vendetta"

MAANDAG, 31 AUGUSTUS 2009, 20:13 - Sporzafanaat
Anderlecht-Online No Image Found

Anderlecht kwam met de blessures van Wasilewski en Polak zwaar gehavend uit de topper tegen Standard. "We zijn triest en we zijn woedend", verklaarde woordvoerder David Steegen vandaag.


"Maar er is geen sprake van een vendetta. Dat zijn maffiapraktijken die niet passen bij de traditie van onze club", vervolgde Steegen.

"Wasil en Jan worden hier door iedereen geapprecieerd", aldus Steegen. "Door hun ploegmaats, door de trainers, door de supporters. Het zijn twee leiders, zoals Sporting er weinig in de kern heeft. Wat hen nu gebeurt, is op menselijk vlak een ramp en bezorgt Anderlecht ook op sportief vlak grote schade. Je vindt op 24 uur tijd niet zomaar vervanging voor zulke spelers."

Of de horrortackle van Witsel een vervolg krijgt voor de burgerlijke rechtbank laat de woordvoerder in het midden. "We hebben nog niet de tijd gehad om ons daarover te beraden. Het zal uiteindelijk Wasilewski zelf zijn die daarover moet beslissen. Naar mijn mening zal het alleen zo ver komen als dit voor Wasilewski het einde van zijn carrière zou betekenen. Laat ons hopen dat dat niet het geval zal zijn."

Bron: Het Nieuwsblad



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.