Tielemans rondt vandaag medische testen af

WOENSDAG, 24 MEI 2017, 09:04 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

TRANSFERS Sinds gisterennamiddag vertoeft Youri Tielemans in Monaco. Hij legde er het eerste deel van zijn medische testen af en vandaag volgt het tweede deel. Daarna kan de transfer van de Profvoetballer van het Jaar helemaal worden afgerond.

Al om 22 uur vertrok Tielemans op het gala van de Profvoetballer van het Jaar. Kwestie van goed uitgerust naar Monaco af te reizen. Gisteren om 12.30 uur stapte hij op een privé-vliegtuig dat hem samen met manager Roger Henrotay, diens zakenpartner Thierry Courtois, begeleider Peter Smeets en nog een advocaat naar Monaco bracht.

Rond 16 uur kwam Tielemans aan in Centre Cardio-Thoracique van Monaco. Daar legde hij het eerste deel van zijn medische tests af. Deel twee volgt vandaag. Als deze goed verlopen (en we verwachten niet anders) kan de transfer van Tielemans daarna volledig worden afgerond.

Via zijn sociale media liet Tielemans alvast merken dat zijn verhaal op Anderlecht geschreven is. "Het was een kinderdroom om voor Anderlecht te spelen", zo schrijft hij. Let op de tijd van het werkwoord: de verleden tijd.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.