Vijfjarig contract ligt klaar voor Kums

ZATERDAG, 27 MEI 2017, 10:18 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

TRANSFERS De onderhandelingen tussen Anderlecht en Sven Kums gaan de goede richting uit. Zelfs al mengt Gent zich intussen in de dans, paars-wit beschikt over de beste papieren om de ex-Gouden Schoen binnen te halen. 

"Als Sven naar Anderlecht gaat, zou mijn hart bloeden. Maar zo ver is het nog niet", maakt Gent-voorzitter Ivan De Witte zich sterk bij Sport/Voetbalmagazine. De Witte vertelt dat hij al met Kums sprak over een terugkeer. "Wij proberen hem te overtuigen met onze eigen sterke argumenten." Anderlecht heeft echter één groot voordeel tegenover Gent: het speelt Champions League. 

Volgens Het Laatste Nieuws heeft Anderlecht hierdoor een serieus voordeel op de Buffalo's. De krant schrijft dat er in Brussel al een vijfjarig contract klaarligt voor het gewezen jeugdproduct van de landskampioen. Dit weekend speelt Kums de laatste competitiewedstrijd met Udinese. Volgens zijn entourage maakt Kums in de loop van volgende week bekend waar hij volgend seizoen zal spelen.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.