Gent geeft Kums nog niet op

DINSDAG, 30 MEI 2017, 07:12 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

TRANSFERS Hoewel hij zaterdag duidelijk zijn voorkeur voor Anderlecht uitsprak, weigert AA Gent te aanvaarden dat Sven Kums de Brusselaars boven hen verkiest. De Buffalo's maken zich sterk over een fikse troef te beschikken: een deal vinden met Watford mag voor hen geen probleem zijn.

"De signalen wijzen op een transfer naar Anderlecht en dat is zeer spijtig", zegt voorzitter Ivan De Witte. "Maar zolang er niets getekend is, hebben we kans", maakt manager Michel Louwagie zich sterk.

Anderlecht moet nog een akkoord vinden met Kums' club Watford. Zolang dat niet gebeurd is, blijft Gent erin geloven. "We weten hoeveel Watford wil en zijn bereid dat te betalen", aldus Louwagie.

Gent verkocht Kums vorig seizoen aan Watford voor negen miljoen euro en moet daarvan nog vijf miljoen krijgen. Het Gentse bestuur wil een groot deel van dat bedrag laten vallen om zijn voormalige patron terug te krijgen.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.