Atlético Madrid wil optie op Dendoncker

MAANDAG, 12 JUNI 2017, 06:15 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

TRANSFERS Altético Madrid heeft momenteel een transferverbod tot eind 2017. Maar dat belet de Spaanse club niet om transfers te regelen voor komend jaar, het wil namelijk Leander Dendoncker reserveren voor volgend jaar. Een regeling die ook Anderlecht uitkomt, die er alles aan doet om de middenvelder nog één seizoen te houden.

Dendoncker staat al een tijdje op de wensllijst van Diego Simeone, coach bij Atlético. En de speler zelf droomt al langer van de Primera Division, hij spreekt trouwens perfect Spaans. 
Christophe Henrotay, makelaar van Dendoncker én huismakelaar bij Atlético, kan een belangrijke rol spelen in het hele dossier. Volgens Spaanse bronnen zit hij deze week met het bestuur van Los Rojiblancos samen.

Kort gezegd wil de Spaanse club Dendoncker nu al 'reserveren' voor de volgende winter -of zomermercato. Een scenario dat perfect is voor paars-wit. Zo kan het nog beroep doen op Dendoncker voor de Champions League.
 



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.