Deschacht: "We maken ons belachelijk"

DONDERDAG, 10 SEPTEMBER 2009, 00:29 - Sporzafanaat
Anderlecht-Online No Image Found

Verdediger Olivier Deschacht vond niet meteen een verklaring voor het verlies tegen Armenië. "Het was echt beschamend", gaf hij toe aan Sporza. "Iedereen zat er helemaal door in de kleedkamer."


"We hebben gevochten en gelopen, maar hoe en waar liepen we? We kunnen het blijkbaar niet of zijn niet slim genoeg. Het was te verwachten dat Vercauteren zou stoppen na deze prestatie, maar eigenlijk stoppen wij beter."

"We moeten hier altijd winnen, maar maken ons belachelijk. Dus maak ons maar af, we verdienen het. Schiet maar op de 60 spelers die de voorbije jaren zijn opgeroepen. We hebben niet alleen de bondscoach in de steek gelaten", ging Deschacht door bij Sporza. "Maar ook de vorige bondscoach, de fans en jullie, de pers."

"Of ik niet liever niet terug bij de Duivels was gekomen? Nee, ik heb wel vaker op zinkend schip gezeten. Ik heb zoals altijd mijn uiterste best gedaan en zal dat ook nog blijven doen."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.