Selectie: Sint-Truiden - Anderlecht

VRIJDAG, 11 SEPTEMBER 2009, 21:34 - Sporzafanaat
Anderlecht-Online No Image Found

Morgen opent Anderlecht de zesde speeldag van de Jupiler Pro League op het veld van Sint-Truiden. Coach Ariël Jacobs selecteerde twintig spelers voor de lastige verplaatsing naar de Hel van Staaien.


Het is nog onzeker of Roland Juhasz, die sukkelt met de rug, tijdig fit raakt. "Zaterdag was die blessure ernstig te noemen", aldus Jacobs. "Roland heeft toen ook vroeger het veld moeten verlaten. Dinsdag heb ik hem aan de lijn gehad en toen ging het al veel beter. Uiteindelijk heeft hij woensdag ook de hele wedstrijd gespeeld zonder last en zonder inspuiting."

Ook voor de langdurig geblesseerden Polak en Wasilewski, moet de trainer een oplossing vinden. "Je verliest uiteindelijk twee basisspelers die door hun ervaring in internationale wedstrijden met hun nationale ploegen ook in moeilijke wedstrijden die ervaring konden aanspreken", weet Jacobs, "maar we hebben een kern en we moeten hun afwezigheid dus kunnen opvangen."

Selectie: Bernárdez, Biglia, Boussoufa, Chatelle, Cordier, Deschacht, De Sutter, Gillet, Juhasz, Kanu, Kruiswijk, Legear, Lukaku, Mazuch, Proto, Rnic, Sare, Schollen, Suarez, Van Damme



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.