Officieel: Heylen tekent bij Zulte Waregem

WOENSDAG, 21 JUNI 2017, 15:40 - emjomi
Logo Anderlecht-Online

TRANSFERS De transfer van Michaël Heylen naar Zulte Waregem is nu ook officieel bekend gemaakt door de twee betrokken clubs. Heylen tekent  een contract voor drie seizoenen plus optie voor nog een extra jaar aan de Gaverbeek. Zijn eerste officiële wedstrijd voor zijn nieuwe club zal Heylen spelen in ... Anderlecht.

"Met deze transfer sluit ik een fantastisch hoofdstuk bij Anderlecht af”, vertelt Heylen op de website van zijn nieuwe club. “Ik wil Jean Kindermans en Herman Van Holsbeeck bedanken voor alle kansen die ze mij hebben gegeven. Tegelijkertijd is dit de start van een nieuw en hopelijk nog mooier hoofdstuk in mijn nog jonge carrière. Ik ben enorm gemotiveerd. Zulte Waregem en Franky Dury tonen al langer interesse."

Op 22 juli speelt Zulte Waregem zijn eerste officiële wedstrijd, de Supercup in en tegen Anderlecht. "Ik kjik er heel erg naar uit. Hopelijk kan ik dan mijn eerste prijs winnen", aldus Heylen.

We wensen Michaël alle succes bij zijn nieuwe club en spreken alvast af op 22 juli in het Astridpark voor de Supercup. anderlecht-online forum