Tegen Benfica met 3 verdedigers en 3 spitsen?

MAANDAG, 23 AUGUSTUS 2004, 08:47 - Goofy
Anderlecht-Online No Image Found

Als het van Jestrovic afhangt, is hij speelklaar voor de levensbelangrijke CL-wedstrijd van morgen tegen Benfica. Broos twijfelt nog: "Ik stel hem alleen op als hij honderd procent fit is."

De coach wil vandaag nog één en ander uitproberen en traint vanmiddag achter gesloten deuren.

Broos zorgt daarmee zowaar voor een primeur bij Anderlecht en in zijn eigen carrière. "Ik heb nog drie dingen die ik wil uitproberen en dat wil ik op mezelf doen, zonder pottenkijkers. Dat moet onder ons blijven."

Een driemansdefensie Kompany-Traoré-Deschacht wordt niet uitgesloten, maar het is uitkijken of een ultradefensief Benfica met de drie spitsen Aruna, Mbo én Jestrovic te pakken is. "Maar het zouden er ook slechts twee van de drie kunnen worden. Jestrovic is natuurlijk een speler die gemakkelijk scoort. Daarnet nog op training. Hij trapt vier keer op goal en het was drie keer binnen. Dat is Nenad en we moeten scoren tegen Benfica. Maar ik betwijfel of hij honderd procent fit is na zijn hielblessure. Ook dat zag ik op training. Ik ga met hem praten. 75 procent is niet genoeg."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.