Officieel: Charleroi huurt Lukebakio

ZONDAG, 2 JULI 2017, 14:38 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

TRANSFERS Dodi Lukebakio reisde niet mee naar Oostenrijk. De flankaanvaller tekende vandaag een contract bij Charleroi. De Carolo's huren de flankaanvaller voor één seizoen met optie tot aankoop. Hij vervoegt vandaag zijn nieuwe ploeg op oefenkamp in Mierlo.

​​​​​Anderlecht verhuurde Lukebakio vorig seizoen aan Toulouse en daar heeft hij naar eigen zeggen de knop omgedraait en ging hij beseffen wat er als profvoetballer van hem verwacht wordt. Terug bij Anderlecht moest hij aansluiten bij de beloften in afwachting van een nieuwe uitleenbeurt. Hij hoopte echter aan René Weiler te kunnen bewijzen dat hij een nieuwe kans verdient. Vrijdag viel hij goed in tijdens de oefenwedstrijd tegen Oudenaarde.

Het waren zijn (voorlopig) laatste minuten in het Anderlecht-shirt: Lukebakio trekt nu naar Charleroi. Op de website van La Dernière Heure poseert Lukebakio al met Charleroi-voorzitter Mehdi Bayat terwijl hij een shirt in zijn handen houdt. "“Ik ben blij dat ik deze kans krijg. Ik hoop bij Charleroi speelkansen te krijgen en ervaring op te doen", zo klinkt het in een eerste reactie.



anderlecht-online forum