Vancamp wacht op Van Holsbeeck voor transfer

VRIJDAG, 7 JULI 2017, 12:15 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

TRANSFERS Jorn Vancamp en NAC Breda willen komend seizoen graag met elkaar in zee gaan en het is een kwestie van tijd voor de huurovereenkomst wordt afgerond. Volgens de Nederlandse krant De Stem is het enkel wachten tot Herman Van Holsbeeck terugkeert uit Oostenrijk.

"Jorn heeft een goed gevoel overgehouden aan de gesprekken met de trainer en technisch directeur van NAC", zegt Dick van Burik, de manager van Vancamp. Volgens Van Burik is NAC een goede stap voor Vancamp. "Nederland staat immers bekend als een land waar jonge spelers zich goed kunnen ontwikkelen en dat is essentieel voor Jorn."

Tussen NAC en Vancamp zit het snor, het is nu enkel nog wachten op de goedkeuring van Herman Van Holsbeeck namens Anderlecht. Die wordt verwacht na de terugkeer van het oefenkamp in Oostenrijk. Met wat geluk van Vancamp volgende week aansluiten bij NAC. "Jorn past prima in de clubcultuur van NAC", zegt Van Burik. "Hij is een harde werker en zeurt niet."
 



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.