Svilar zegt niet meer nee tegen uitleenbeurt

VRIJDAG, 14 JULI 2017, 07:18 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

TRANSFERS Dinsdag werd de ploegfoto genomen, met daarop vier doelmannen. Matz Sels, Frank Boeckx, Mile Svilar en Davy Roef. Dat Roef Anderlecht nog zal verlaten staat zo goed als vast, al blijft het afwachten naar waar. Svilar staat ondertussen minder weigerachtig tegenover ene uitleenbeurt. Al wacht zowel hij als Anderlecht het oordeel van René Weiler af. 

Roef verkiest een transfer naar het buitenland en liefst van al Deportivo La Coruna, al loopt daar nog altijd Rubén Martinez rond. Bovendien willen de meeste ploegen Roef lenen met een aankoopoptie in de huurovereenkomst. Dat ziet Anderlecht dan weer niet zitten.

Svilar staat te poppelen om zich te tonen, maar het kan zijn dat hij zich moet tevreden stellen met een plaatsje al derde keeper. Binnenkort moet Weiler beslissen in welke rangorde hij zijn doelmannen gaat indelen. Daarvan zal afhangen of Svilar blijft of gaat voor een uitleenbeurt, een optie die hij steeds meer ziet zitten. 



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.