Vertrek Dendoncker kan nog

VRIJDAG, 14 JULI 2017, 08:54 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

TRANSFERS RSC Anderlecht wil er alles aan doen om Leander Dendoncker nog een jaar te houden. Al zal dat geen gemakkelijke opdracht worden. Atlético Madrid heeft een constructie in gedachten om hem binnen te hallen en ook Manchester United toont nog altijd interesse. Vooral José Mourinho was onder de indruk van de middenvelder tijdens hun laatste treffen in de Europa League. 

De Madrilenen hebben momenteel een transferverbod tot eind 2017. Maar dat weerhoudt hen er niet van om via omwegen spelers aan te kopen, zoals met Vitolo van Sevilla waar ze 37 miljoen euro voor betalen en hem tot januari bij Las Palmas laten. Dezelfde omweg zou Altlético  Madrid in gedachten hebben voor Leander Dendoncker.

De Engelse pers laat dan weer weten dat vooral Manchester United intresse toont in Dendoncker. Die zou nogal indruk gemaakt hebben op José Mourinho, tijdens de wedstrijden die Anderlecht speelde tegen Manchester United, in de Europa League. 



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.