Nieuwkomers loodsen Anderlecht langs Lierse

ZATERDAG, 15 JULI 2017, 21:02 - Garrincha

WEDSTRIJDEN Anderlecht heeft zijn oefenduel tegen Lierse erg moeizaam met 0-2 gewonnen. Sven Kums scoorde voor de rust en Henry Onyekuru legde drie minuten voor het einde de eindstand vast. Bij Anderlecht ontbraken verschillende vaste waarden.

Het was opvallend dat Anderlecht in Herentals aantrad zonder Matz Sels, Ivan Obradovic, Nicolae Stanciu en Lukasz Teodorczyk. Waarom zij ontbraken, weten we nog niet. Dat Andy Najar, Bram Nuytinck (beiden pas terug uit blessure) en Idrissa Doumbia (op weg naar Zulte Waregem) niet speelden, was minder verrassend.

Door de afwezigheid van Sels speelde Mile Svilar de volledige wedstrijd. Dat hij zijn netten schoon hield, is erg fraai.

Anderlecht begon met: Svilar, Appiah, Spajic, Kara, Trebel, Dendoncker, Kums, Gerkens, Chipciu, Thelin en Hanni
Invallers: Roef, Deschacht, Delcroix, Sowah, Bruno, Onyekuru en Ganvoula

Anderlecht speelde na de rust met: Svilar, Spajic, Deschacht, Delcroix, Sowah, Dendoncker, Gerkens, Hanni, Bruno, Ganvoula en Onyekuru