Trebel overtuigt als linksachter

MAANDAG, 17 JULI 2017, 10:20 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

WEDSTRIJDEN Omdat Ivan Obradovic licht geblesseerd was en Frank Acheampong vertrok, posteerde René Weiler tegen Lierse Adrien Trebel op de linksback. De middenvelder deed het verrassend goed. “Maar ik denk niet dat ik er nog vaak zal spelen."

Trebel deed het verrassend goed als linksachter. Vooral offensief was hij een meerwaarde, met onder meer de assist voor het eerste doelpunt. “De coach had me de dag voordien gezegd dat ik zou inspringen als linksachter”, vertelde Trebel na de partij. “Voor mij geen probleem. Ik wil gewoon spelen. Rechts, links, in doel: het maakt me niet uit. Als ik het team maar kan helpen.”

Linksachter is wel geen eenvoudige positie, zo stelde Trebel vast. “Het is heel veeleisend, vooral tactisch”, vindt de Fransman. “Maar ik denk niet dat ik er nog vaak kan spelen. Najar kan er ook depanneren en bewees al op een veel hoger niveau dat hij dit aankan. Ik speel ook liever op het middenveld.”
 



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.