Ganvoula steekt Kiese Thelin voorbij

MAANDAG, 31 JULI 2017, 20:22 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

Isaac Kiese Thelin zat vorige niet in de wedstrijdkern tegen Antwerp, hij zou last hebben van de enkel. Maar volgens La Dernière Heure is de Zweed helemaal niet geblesseerd en ligt ligt er iets anders aan basis. De spits zou het tijdens de voorbereiding nogal laten hangen hebben, tot grote onvrede van René Weiler. 

Het is nochtans dankzij Weiler dat Kiese Thelin nog een seizoen gehuurd wordt van Bordeaux. De coach was op het einde van vorig seizoen bijzonder opgetogen over de inzet en mentaliteit van de Zweed. 

Alleen was van die inzet en mentaliteit niets te merken tijdens de vriendschappelijke wedstrijden en de voorbereiding. Sylvère Ganvoula daarentegen kwam elke keer weer gretig voor de dag en greep zijn kans met beide handen. Weiler twijfelde dan ook niet om het tegen Antwerp enkele speelminuten te gunnen. 

Eens de wedstrijden elkaar beginnen op te volgen zal de coach wellicht beginnen roteren. Aan Kiese Thelin om zich tegen dan opnieuw te smijten en te tonen aan Weiler dat zijn vertrouwen in hem terecht was. 
 



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.