Anderlecht verliest vier spelers met blessure

MAANDAG, 5 OKTOBER 2009, 10:10 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

De lijst geblesseerde spelers is sinds gisteren weer stevig uitgebreid. Tijdens de match tegen Club Brugge raakten zowel Deschacht, Legaer als Bernardez geblesseerd. Bovendien kwetste doelman Schollen zich tijdens de opwarming.


Aanvoerder Olivier Deschacht was de eerste die gisteren het veld moest verlaten. Hij liep een contractuur aan de adductoren op en ondergaat vandaag een echografie. De kans is reëel dat hij verstek moet geven voor de interlands van volgende week.

Tijdens de rust werd ook Jonathan Legaer gewisseld. Een verrekking van de hamstrings was hier de boosdoener. Het derde slachtoffer was Victor Bernardez, die eerder Deschacht had vervangen. In een spurtduel met Sonck liep hij waarschijnlijk een scheur op aan de hamstrings.

De eerste blessure van de dag was echter van Davy Schollen. De doelman blesseerde zich tijdens de opwarming aan zijn heup.

Alle spelers worden vandaag verder onderzocht om de ernst van hun blessures te bepalen. Volgens dokter Louis Kinnen zijn de vele spierblessures momenteel puur toeval.



anderlecht-online forum