Wordt Manchester spoedig concreet voor Dendoncker?

WOENSDAG, 9 AUGUSTUS 2017, 13:09 - D.A.B.
Anderlecht-Online No Image Found

TRANSFERS Manchester United lijkt concreter te gaan worden in zijn interesse in Dendoncker. De Engelse club gaat op zoek naar een stand-in voor Nemanja Matic, die recent overkwam van Chelsea. En de naam van Leander Dendoncker komt steeds meer bovenaan de wenslijst van de Britse grootmacht te staan.

De club van José Mourinho was vooral onder de indruk van de prestaties van de middenvelder in de Europa League duels tussen Anderlecht en United. Dendoncker blonk toen uit met een goal, maar zorgde ook voor het grootste aantal succesvolle passen, samen met Youri Tielemans. 

Geld is alvast geen probleem voor United: de club is één van de rijkste ter wereld en verdient jaarlijks ook nog eens een bom geld aan TV-rechten (wetende dat Premier League nieuwkomer Huddersfield Town FC al 200 miljoen opstrijkt). Paars-wit zou alvast tussen de 25 en 35 miljoen willen voor zijn sterkhouder. Dendoncker zelf gaf eerder al aan wel open te staan voor een nieuwe uitdaging. Een belissing valt wellicht voor 15 augustus, aangezien Anderlecht voor die datum zekerheid wenst. Het moet immers nog op zoek naar een vervanger, indien het tot een transfer komt.



anderlecht-online forum