Blessurenieuws

MAANDAG, 12 OKTOBER 2009, 18:39 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Na twee vrije dagen werd er vandaag opnieuw getraind op Anderlecht. De geblesseerde spelers kregen een aangepast programma. Zo bracht een echografie bij Olivier Deschacht een klein scheurtje aan de adductoren aan het licht.


Bij Anderlecht maakt men geen voorspellingen over de onbeschikbaarheid van Deschacht, maar de medische staf van de voetbalbond denkt dat hij mogelijk twee à drie weken aan de kant staat. Hij kreeg vandaag in ieder geval verzorging.

Ook Victor Bernárdez (scheur hamstring) en Davy Schollen (scheur heupbuiger), die zich net als Deschacht vorige zondag blesseerden, kregen verzorging. Silvio Proto heeft last van zijn rug. Hij ondergaat de nodige onderzoeken en trainde vandaag alleen.

De verrekking aan de hamstrings die Jonathan Legaer vorige week opliep, evolueert gunstig. Hij volgt momenteel een aangepast programma. De medische staf doet echter geen uitspraken over wanneer hij weer fit zou zijn.

Goed nieuws is er intussen van Cheikhou Kouyaté. Hij mocht na zijn jukbeenbreuk opnieuw een deel van de training meemaken. Contacten zijn wel nog uit den boze. Daniël Zitka en Nicolas Frutos trainden met de groep. Verder is ook Ondrey Mazuch teruggekeerd van het WK -20 jaar. Hij is zaterdag tegen Charleroi dus opnieuw inzetbaar.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.