Wasilewski: "Ik steek al mijn energie in de revalidatie"

ZATERDAG, 17 OKTOBER 2009, 13:45 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

In het clubblad Purple Heart praat Marcin Wasilewski voor het eerst voluit over zijn zware beenbreuk. Gisteren kon u hier al enkele quotes lezen, vandaag publiceert Het Nieuwsblad een langer stuk. "Ik wil Witsel nog niet zien."


"Nog nooit heb ik zo'n pijn gevoeld", steekt Marcin Wasilewski van wal. "Ik zag de paniek in de ogen van de spelers die dichtbij stonden. Ik kon mezelf niet beheersen. De pijn was verschrikkelijk en alles werd zwart voor mijn ogen. Wat er daarna gebeurde weet ik niet meer zo goed."

"In de spelerstunnel, waar ik lang heb gelegen, zag ik wel dat Daniël Zitka tranen in zijn ogen had en dat ook Lucas Biglia zijn afgrijzen niet kon verbergen. Hun steun zal ik nooit vergeten", gaat de Pool verder.

De zware blessure betekent ook een last voor Wasilewski's gezin. "Ik raakte geblesseerd net voor mijn zoontje, Oskar, naar school moest. Dat was heel moeilijk voor hem. Bovendien mocht hij mij de eerste dagen om medische redenen niet bezoeken. Mijn dochtertje Zuzanna moest naar Polen zodat mijn vrouw bij mij kon zijn. Ik miste haar heel erg."

Boosdoener Axel Witsel heeft al herhaaldelijk gezegd dat hij Wasilewski wil bezoeken. De Pool zelf ziet dit nog niet zitten. "Witsel ontmoeten is het laatste wat ik nu wil doen. Ik steek nu al mijn energie in de revalidatie."

"Later heb ik van sommigen gehoord, zelfs van ex-spelers, dat het mijn verdiende loon was ... Ik weet dat mijn spel soms ook agressief is, maar ik heb nog nooit iemand het ziekenhuis in geschopt. Nog nooit", zo besluit hij stellig.



anderlecht-online forum