Van Holsbeeck: "Spelen zoals tegen Zagreb"

WOENSDAG, 21 OKTOBER 2009, 21:07 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Bij de afreis naar Roemenië vertelde Herman Van Holsbeeck dat hij met minstens een gelijkspel wil terugkeren. "Met één punt of misschien drie punten nemen we een serieuze optie op de volgende ronde", vertelde hij tegen Sporza.


"De wil om te overwinteren is zeker aanwezig in de groep. Dan zou onze eerste doelstelling bereikt zijn", klonk het bij de Anderlecht-manager. "Als we spelen zoals in Zagreb, dan kunnen we in Roemenië punten oogsten."

Betekent dit dat Van Holsbeeck opnieuw pleit voor een verdedigende aanpak? "Dat is aan de trainers, we hebben Timisoara vaak gescout. De technische staf moet de juiste opstelling kiezen. We hebben in Europa wel geleerd om de nul op het bord te houden en dan te proberen om dat doelpuntje buitenshuis te scoren."

Toch waarschuwt Van Holsbeeck ook om Timisoara niet te onderschatten. "Dinsdag gingen de Glasgow Rangers nog met 1-4 de boot in tegen Unirea, een andere Roemeense club. De Roemeense competitie is misschien toch beter dan gezegd wordt."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.