Jacobs weet nog niet of hij zal bijtekenen

ZATERDAG, 24 OKTOBER 2009, 14:44 - Sporzafanaat
Anderlecht-Online No Image Found

Het bestuur heeft Ariël Jacobs een voorstel gedaan om voor twee seizoenen bij te tekenen als coach van Anderlecht. Jacobs, die eerder zei dat hij aan stoppen dacht, overweegt nu toch om te blijven.


"Ik zat met het bestuur om de tafel om een maand na mijn uitlatingen over al dan niet stoppen eens het een en het ander door te nemen", zegt Jacobs in de kranten. "Ik denk dat ze wat geschrokken waren van mijn uitlatingen en daarom gingen we al in dit vroeg stadium praten. Dat hoefde voor mij niet."

"Als het Anderlecht-bestuur nu denkt dat ik binnen enkele weken bijteken, des te beter. Maar dan gaat het wel heel snel. Ik weet het nog niet", aldus Jacobs.

Jacobs over zijn uitspraak in Extra Time om te stoppen: "Ik kom niet terug op mijn woorden van toen. Ik voel dat nog altijd zo aan, maar je moet de context zien. Het woekerde al lang in mij en toen kwam het eruit. Die zware blessures van Wasilewski en Polak hadden er niet eens rechtstreeks iets mee te maken. Of ik bijteken hangt onder meer van dat gevoel af."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.