Familie Lukaku denkt aan verhuis naar Brussel

DINSDAG, 27 OKTOBER 2009, 17:57 - Sporzafanaat
Anderlecht-Online No Image Found

Vanwege het drukke programma van Romelu Lukaku en zijn 15-jarige broer Jordan, kijkt de familie Lukaku nu uit naar een huis in Brussel. Dat vertelt vader Roger Lukaku in Het Nieuwsblad.


"We zijn heel gelukkig in Wintam, waar Romelu en Jordan bevriend zijn met de jongens van de wijk, maar omdat Jordan binnenkort ook een drukker programma krijgt op Anderlecht, overwegen we om in de buurt van Brussel te gaan wonen', zegt vader Roger. "Niet in een riante villa, hoor. Wij zeggen neen tegen een prinsenleven."

Romelu krijgt ook nog steeds zakgeld van zijn ouders. "Maar niet meer dan vroeger", aldus Roger Lukaku. "Waarom zou ik meer geven? Hij krijgt een bepaalde som per maand. Maar Romelu is niet het type dat veel geld uitgeeft. Soms geef ik hem 50 euro en als hij dan 's avonds terugkomt, heeft hij die nog steeds op zak."

"Zeg nooit nooit, maar Romelu lijkt me ook niet het type dat zal rondrijden in een Porsche. Ik zeg hem altijd dat hij zich nu moet concentreren op voetbal en dat hij binnen 15 jaar wel zal kunnen inhalen wat hij nu mist."



anderlecht-online forum