Selectie: Anderlecht - Verviers

DINSDAG, 27 OKTOBER 2009, 18:10 - Sporzafanaat
Anderlecht-Online No Image Found

Morgen neemt Anderlecht het in de 1/16de finales van de Beker van België op tegen derdeklasser Verviers. Na de training maakte coach Ariël Jacobs een 20-koppige kern bekend voor deze cupmatch.


Tom De Sutter en Romelu Lukaku maken geen deel uit van de selectie. De Sutter (rug) hervat pas morgen de individuele training. Lukaku trainde wel vandaag, maar krijgt rust van de coach. Mbark Boussoufa (kuit) en Sare (knie) zitten wel in de selectie. Jonathan Legear (verrekking hamstring) trainde individueel met de bal en Victor Bernárdez zou donderdag met de groep mogen hervatten.

Mogelijk zal Jacobs naast Lukaku nog enkele andere spelers rust gunnen tegen Verviers. "Sommige spelers vragen om in het ritme van twee wedstrijden per week te blijven, anderen kunnen dan weer wel wat rust gebruiken", aldus Jacobs. "Maar ik moet zeggen dat ik zelf positief verbaasd was over de mentale en fysieke frisheid die mijn spelers in Mechelen aan de dag legden."

Selectie: Biglia, Boussoufa, Bruzzese, Chatelle, Cordier, Deschacht, Diandy, Frutos, Gillet, Juhasz, Kanu, Kouyaté, Kruiswijk, Mazuch, Proto, Reynaldo, Rnic, Sare, Suarez, Van Damme



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.