Vanden Stock over CL en Zetterberg

MAANDAG, 28 JULI 2003, 20:31 - Michaël
Anderlecht-Online No Image Found

Anderlecht-preses Roger Vanden Stock ziet het nieuwe seizoen rooskleurig tegemoet: "Ik heb er meer vertrouwen in dan vorig jaar", zei hij op Radio 1.

"Vorig jaar zijn we beginnen bouwen aan de ploeg. Op het einde van het seizoen speelden we het beste voetbal van het land. Dit jaar zijn er eigenlijk geen excuses meer",waarschuwt de voorzitter.
Er wacht Anderlecht woensdag al een erg belangrijke match in de voorronde van de Champions League. "Iedereen voelt dat de spanning groot is. Wij zijn de favorieten. Uitschakeling betekent dat een deel van het seizoen mislukt is."

Kwalificatie voor de Champions League is uiteraard ook belangrijk voor het financiële plaatje. "Maar de club zal geen verlies maken als Europees voetbal gemist wordt", meent Vanden Stock.
De voorzitter vreest in eigen land de concurrentie van Club Brugge niet. "Als Michel D'Hooghe zegt dat Club nog maar veertig procent van zijn mogelijkheden benut, zijn ze daar de afgelopen jaren niet zo goed bezig geweest."
En wat vindt Vanden Stock van het feit dat zijn oogappel Pär Zetterberg straks op de bank zit ? "Ik ben verrast, maar dat is de keuze van de trainer."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.