Dramatisch Anderlecht afgemaakt door Celtic

DONDERDAG, 28 SEPTEMBER 2017, 00:20 - Skyhawk

WEDSTRIJDEN Een al bij al matig Celtic heeft Anderlecht met 0-3 afgestraft in de Champions League. Paars-wit begon andermaal met een verdedigend ingesteld elftal en voetbalde in de eerste helft amper iets bij elkaar. Celtic deed niet veel beter maar scoorde toch nog voor de rust. 0-1 halfweg na een slaapverwekkende eerste helft.

Na geblunder achterin stond het na de koffie al snel 0-2. Frutos bracht uiteindelijk toch wat meer aanvallende kracht in, maar de weinige kansen werden vakkundig verknoeid.

Celtic duwde in de laatste minuut het mes nog meer in de wonde met een derde treffer. Een doodziek Anderlecht beleeft zo een dramatische avond tegen een bescheiden tegenstander en kan zich zo sneller dan verwacht weer volledig op de Belgische competitie concentreren.